Snökaos

Snökaos i stora delar av Europa är nyheten man omges av konstant just nu. Mängder av människor som sitter fast på olika platser och som inte lyckas tas sig någonstans.
Jag hoppas att Henrik kommer med ett flyg imorgon, och att mamma och pappa kan ta sig hit på tisdag. Det är bara att hålla tummarna, för det är vädret som styr, och inte särskilt mycket vi kan göra.
Har en pilotvän som fastnade i Amsterdam igår, när han gick igenom den överfulla terminalen med arga resenärer fick han höra hur illa detta var och hur kunde man behandla resenärer såhär! Det är väl för guds skull inte besättningarnas fel! Idiotiska människor som inte fattar bättre!
Jag fortsätter stanna inne och mysa. Men ikväll blir det en kort tur ut för ett restaurangbesök!

Hoppas ni har en mysig 4:e advent!

Mys




Lovade ju en bild på vår julgran, lite dålig bild kanske!
Här yr nu snön ned. Ger faktiskt lite julkänsla. Tur att älsklingen kom iväg till Amsterdam igår, idag blir nog en hel del flygningar från Luton inställda.
Idag skall jag hålla mig inne och bara mysa!

Engelsk julmiddag

Precis hemkommen efter en traditionell engelsk julmiddag hos Kate. Hon hade lagat kalkon, roast potatoes, grönsaker och skysås. Fantastiskt gott var det!

Vi börjar verkligen närma oss jul med stomsteg. För några dagar sedan införskaffades och kläddes granen i vårt hem. Den är så vacker... (bild kommer...)
Jag är  nu ledig några dagar och tänkte jaga runt efter de sista julklapparna. Henrik åkte idag till Amsterdam för sitt sista simulatorpass på Boeingen (i februari blir det Airbus). Hade först tänkt hänga med honom till Amsterdam, men insåg att jag hade alldeles för mycket att fixa med här hemma.

Nu säger jag god natt....

Bröllopsdag



Igår firade Henrik och jag 2-årig bröllopsdag.
Tyvärr jobbade vi  bägge så något firande blev det inte direkt.
Men när jag kom hem från jobbet igår väntade en stor bukett rosor och lyxig choklad. Han är för god min älskling!

Studiedag

Idag har jag haft studiedag på jobbet. Det var dags för min årliga uppdatering i infection control, fire, blodtransfusion och trycksårsbehandling. Detta är en obligatorisk studiedag som alla anställda måste genomgå VARJE år. Suck, i stort sett samma saker som tas upp år efter år!

Igår var jag i London och handlade lite svenska matvaror i svenskbutiken. Men kan ni tänka er, det som jag längtade efter allra mest - rödbetssallad - var slut. Snyft! Jag som har enormt sug efter köttbullesmörgås med rödbetssallad.


vill ha...

God mat och fantastiskt sällskap















Vi hade en toppenkväll igår!
Så skoj att vi lyckades få ihop så många, då i stort sett alla jobbar skift, men ibland skall man ha tur!

Cafe Rouge gör garanterat de bästa vitlöksbrödet som jag ätit ( åt naturligtvis det till förrätt).
Till huvudrätt åt jag laxkakor med majonäs och hemmagjorda fries. Behöver jag säga att jag rullade hem :-)

2:a advent

Oj vad dagarna går fort, redan 2:a advent idag!
Julen i år skall firas här i England, då både Henrik och jag jobbar i juldagarna (nackdelen med våra jobb!). Men som tur är får vi besök av mamma och pappa, så det blir mysigt!
I år är också tanken att vi skall ha en julgran, som kommer bli vår första tillsammans :-)
Här i England köps det redan nu julgranar som tas in och dekoreras, lite tidigt tycker jag! I Sverige är det väl tradition/vanligt att man pyntar granen dagarna före jul eller?

Ikväll blir det Christmas dinner på Cafe Rouge med flera av våra vänner, skall försöka att inte glömma kameran så jag kan bjuda på lite bilder!

RSS 2.0