Födelsedagsfirande

Har haft några intensiva dagar, därav min frånvaro.
Igår firade vi Clare som fyllde år, vi intog en god italiensk middag och skålade i Pruscetto på restaurang Strada i stan. Men det blev inte många glas för min del då klockan ringde kl 06.00 och ett 12 timmarspass väntade för mig på jobbet.
Haft en sjukhelsikes dag på jobbet idag. Lyckades bara få 30 minuters rast, suck! Ibland vill man bara klona sig.

Nu skall jag lägga min raklång i soffan och mysa framför tv:n.

tillbaks i vardagen

Då var man tillbaks i England igen, en vecka går sjukt fort (för fort!). Men hoppas att sverigedosen som jag fått räcker ett bra tag framöver!
Kom hem sent inatt, flyget från Köpenhamn var försenat. Så jag fick döda några timmar på Kastrup, vilket ledde till att en lyxig Biotherm creme fick följa med mig hem i bagaget ;-)

Haft en underbra vecka hemma i Sverige (som alltid!).

Bjuder på lite bilder från min träff med Sofie och Hugo








När jag kom hem väntade denna vackra bukett från min älskling, gulligt tycker jag!





Idag blir det att packa upp resväskan, lite mathandling och slapp i soffan. Imorgon blir det jobb igen!



Kalmar

Usch, ja jag vet att jag varit dålig på att blogga, sorry, men jag har ju semester och tänkte då att jag också kunde ta lite semester från bloggen!
I lördags kom vi till Sverige och Henriks föräldrar i Kvibille. Där fick vi också mysa lite med "vår" kissemisse Sindra.
Henrik är nu tillbaks i England och jag befinner mig nu hos mamma och pappa i Kalmar, då jag har semester veckan ut. Mamma och pappa kom hem från Nya Zeeland för lite mindre än en vecka sedan och är fortfarande aningens jetlagged.
Idag har jag träffat Elin och hennes lilla bebis Ellen, en mycket liten tjej men ack så söt. Det var alltför länge sedan vi sågs (eller hur vännen?). Imorgon väntar träff med Sofie. Många besök som skall hinnas med när man är hemma.

Våren verkar för övrigt har kommit hit, underbart väder med strålande sol och runt 7 grader, härligt!

Blir tyvärr inga bilder då jag har varit dålig med kameran.

Semester

Arbetspasset avklarat, nu dags för en veckas semester! Resväskan packad, klockan ringer 03.30 för färd mot Stansted airport och resa till Sverige! Med andra ord, dags för sängen för min del!
God natt!

Svea rike here I come!

Då var ledigheten över. Imorgon är det dags för jobb igen, samt ytterligare ett långpass på fredag. Men sedan är det semester i en vecka! Jippi! Så tidigt lördag morgon bär det av till Sverige för Henrik och mig. Först blir det Kvibille och sedan när H tar flyget tillbaka till England, hoppar jag på tåget till Kalmar. Var väääldigt länge sedan vi var i Svea rike, närmare bestämt oktober förra året, så det är verkligen på tiden. Och jag ska äta en massa svensk mat mmmmm!


Den lilla svarta

Dagen kom, och försvann lika fort igen. Ja, vet faktiskt inte vad jag sysslat med idag, gått och "lullat" här hemma, gjort lite måsten och så några ärenden på stan.
Men det viktiga för dagen är, våren är här, idag över 10 grader varmt! Så, jag stoppade idag undan min vinterjacka och tog på mig min lilla svarta skinnjacka. Åh, underbar känsla!






Soft söndag

Jaha då var snart denna helgen över. Tiden bara rusar iväg, men just nu gör det inte så mycket för jag längtar efter vår och sommar :-)
Jobbade inatt, en enkelnatt tack och lov, och nu är jag ledig till torsdag! Vi hade de mycket lugnt på jobbet, nästan lite småsegt, men man skall väl inte klaga.
Just nu gör vi inte många knop här hemma. Henrik har återhämtat sig från sig troliga matförgiftning, skönt det! Ikväll blir det film och hemmagjord pizza här.

Ronan Keating

Wow vilken show, gårdagen var fantastisk!
Igår kort efter att H kommit hem från jobbet tåg vi tåget mot London, för att se Ronan Keating uppträda i Royal Albert Hall.
Innan konserten började intog vi middag på en mysig italiensk restaurang, något kvarter från arenan.
Jag som annars inte är någon större pojkbandsfan tycker Ronan är fantastisk, vilken röst och utstrålning. Han gjorde tre shower här i London, och denna sista hade han bjudit in sina bandmedlemmar från Boyzone. Detta var deras första uppträdande tillsammans sedan en utav deras bandmedlemmar dog tragiskt förra året. Och jag får säga att det var stämning i arenan.

Royal Albert Hall också, vilken imponerade byggnad, mycket vacker! Ljudet var kanon och vi hade sittplaster som gjorde att man såg klockrent.







Photos: Getty Images Europe


Kvällen fick dock en lite annan vändning då Henrik mot slutet började må lite dåligt. Detta visade sig sen vara troligtvis matförgiftning efter lunchen på jobbet! Så han har varit uppe stor del av natten... stackaren! Men det verkar ha gett med sig nu.

Jag har varit en tur till gymmet idag och ikväll kommer Clare över på middag.

Slöseri

Jobbade igår och fick vara på "ortopedsidan", vilket var sjukt länge sedan jag var. Har hållt till på kortvårdskirurgin i flera veckor. Om jag får bestämma är ortopedin min favoritdel, på kirurgidelen kan man få patienter med alla möjliga skumma diagnoser.
Nog pratat om jobbet, idag är jag ledig och har varit en tur till gymmet och avverkat ett yogapass. Känns som dessa passen börjar ge lite resultat, känner mig något vigare och mer "mjuk" i kroppen.
Efter lunch fick vi vår matleverans från Asda. Så smidigt det är, tror det dröjer innan jag sätter foten i mataffären igen för storhandling. Dock, det finns en negativ sak med leveransen och det är alla dessa miljoner plastpåsar de packar varorna i. Mjölken packade de till exempel i en ensam påse! Vilket slöseri, inte bra för naturen!


Böcker i massor

För tillfället är jag lite av en bokmal, älskar att ha en massa böcker runt mig. Läser just nu en bok om en tjej som beskriver hennes upplevelse av Nya Zeeland på cykel.
Var även på biblioteket idag och lånade en ny bok, denna lite lättsammare, nämligen en Sophie Kinsellabok, ni som läst shopoholic-serien vet vem hon är, en äkta chiclit. författare.



Sedan har jag beställt böcker från Bokus, och det är då böcker med svenska författare som jag inte kan få tag i här. Dessa får jag nästa gång vi är i Sverige (som inte är så länge till!), då de levereras till Henriks föräldrar. I detta paketet ligger bl a Andreas Carlssons bok "Live to win - låtarna som skrev mitt liv", den skall bli spännande att läsa.


Svensk mat = lycka!

Vet ni vad som finns i vårt kylskåp för tillfället (och förmodligen inte länge till)?

Jo, nämligen svensk fil och lingongrova. Passade på att besöka svenskshopen Totally Swedish när vi var i London häromdagen! Lycka! Tänk att man kan vara så besatt av mat!

trevlig post...

Idag kom de, biljetterna till Ronan Keating concert som vi skall gå på torsdag nästa vecka.



Konserten hålls i Royal Albert Hall i London, skall bli så himla skoj!

London på g

Sista lediga dagen innan det blir jobb imorgon. Snart bär det av till London för lite shopping och andra äventyr.

Hoppas ni alla får en härlig torsdag!


Salsakväll

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen då vi tillsammans med Albin, Clare, Robin, Tobbe och Nicky var på salsakväll här i Hitchin. Vi fick lära oss grunderna i salsa, och jag måste säga det var riktigt kul även om jag kämpade med några av stegen. Man behövde inte komma dit med partner då man roterade hela tiden, så man fick dansa med alla.


Danslokalen                         Nicky & Tobbe


Clare & jag                              Henrik in action         Drickepaus

Strålande sol

Åh, vilket härligt väder, våren är i luften. Gick hem från gymmet och njöt extra mycket, ca 8 grader, klarblå himmel och en stor härlig sol. Lycka.... fram med solglasögonen!

Food shopping

Nu skall vi prova något nytt här hemma, nämligen handla mat på internet, med hemleverans. Inte speciellt dyrt, ca 40 kronor och så slipper man spendera en massa tid i affären och bilen. Leveransen kommer imorgon mellan 12 och 2.


RSS 2.0