Grattis



Idag är det inte vilken dag som helst, det är älsklinges födelsedag!
Grattis!!

Memories





Nu är den på plats vår memories tavla! Vad tycks?
Bilderna är tänkta att bytas ut lite då och då!
(och nej den hänger inte snett, bara jag som tagit sned bild!)

Lunch









Lunch på Doughty´s Brasserie. Mumsig Club Sandwich!

Myslördag

 

Fy tusan vad det börjar bli kallt ute nu! Vill inte ha höst och vinter än, det är för tidigt! Vill ha sommar och sol....
Men i november skall min kropp förhoppningsvis få lite sommar igen, då vi planerar en resa någonstans... tips?

Idag blir det tjejlunch på stan, lite catch up, då vi inte träffats allesammans på ett tag nu. Skall bli mysigt!


Today is a good day!

Så smått har energin börjat krypa fram ur min kropp. Äntligen! Den har legat gömd väl länge nu. Sjukdomsdagarna är äntligen förbi! Ingen feber, snuva, ögoninflammation eller liknande.
Så idag sade jag hej till gymmet och kämpade en liten runda på löpbandet. Nu är jag otroligt stolt över mig själv!

Matmarknad










Det blev ett besök i London idag. Vi hade inga direkta planer för dagen, utan strosade mest runt i butiker, åt gott och besökte Boroughs matmarknad. Vi handlade många goda delikatesser, bl a kantareller som tillagas för tillfället!
Vädret var underbart för en sådan här avkopplande dag i staden.
Men nu är det slut på mina lediga dagar, för min del blir det jobb hela helgen.

Chill out



Sent kvällsmål framför tv:n. Havregrynsgröt med färska bär och kokosflingor och så lite ringlad sirap ovanpå, mums!
Idag har jag fått en massa ärenden uträttade och njuter nu av en lugn kväll hemma. Imorgon har älsklingen och jag en ledig dag tillsammans, London kanske?

Motivation sökes

Jag får lov att erkänna att jag varit lite dålig med uppdatering på bloggen på sistone. Jag har haft lite svårt att hitta motivation, och hoppas på förändring snart :-)

Igår blev det lite shopping, hittade bland annat denna söta tröjan på Miss Selfridge som jag blev mycket nöjd med.

På kvällen hade vi tänkt unna oss ett restaurangbesök. Tyvärr hade vi inte bokat något bord någonstans utan fick glatt promenera till stan och hoppas på det bästa. I Hitchin kan det nämligen vara lite småknepigt finna lediga bord på fredagar och lördagar om man inte reserverat, folk gillar att äta ute här!
Men vi hade tur, Pizza Express blev det , och vi åt pizza och frozen yoghurt till efterätt, smaskens!


Det blev en flicka

Nu är jag väldigt trött, har precis jobbat mitt första pass efter sjukdomsdagarna. Och 12 timmar märks på kroppen när man legat i soffan i en veckas tid! Men jag lyckades ta mig igenom dagen och kvällen och nu är jag ledig två dagar och då ska jag vila.

Ett grattis också till familjen Adolfsson Fröderberg som fått ett nytillskott i familjen i form av en liten flicka, och Alva har nu blivit stolt storasyster. Längtar till vi vår se den lilla!

Mr & Mrs Evans

Jodå vi gjorde det, vi tog oss till Clare och Robins bröllop. Vi anlände till Shrewsbury sent på kvällen innan bröllopet. Vi fick en god natts sömn, och med hjälp av lite medikament lyckades vi hålla oss flytande under dagen. Det var ett underbart bröllop som vi inte hade velat missa för något i världen. Romantiskt, fyllt av glädje och lycka och så vackert väder med strålande sol, precis som ett bröllop skall vara! Sorry för dåliga bilder, glömde naturligtvis kameran en sådan här viktig dag, så det fick bli mobilkameran som inte tar så värst bra bilder!

 

Vår hotellvistelse var något utöver det vanliga. Vi var sex par (inkl brudparet) som bodde på hotellet och då vi tillhörde bröllopssällskapet blev vi alla uppgraderade till suite. Och det var inga suiter som helst, delar av hotellet härstammar från 1200-talet, bl a dessa suiter. Inredningen var gammal och anrik och man kunde nästan känna spökena andas en i nacken! Läskigt värre men ett minne för livet om inte annat!



Dagen efter bröllopet vaknade jag upp och hade absolut ingen röst alls, haha, säger väl allt hur kul jag hade det på festen ;-)
Innan vi begav oss hemåt bjöds det på bbq i Robins föräldrars trädgård.
Sedan vi kom hem i förrgår har vi mest legat på soffan och vilat oss. Idag besökte vi både doktorn och fick lite antibiotika och nässpray utskrivet. Tycker redan att det känns bättre! Nu ska jag banne mig bli frisk!

RSS 2.0