Inglourious Bastards

Mina lediga dagar gick fort och ägnades åt lite diverse mindre saker. Lägenheten har sett ut som ett bombnedslag ett tag nu, så den fick sig en "ansiktslyftning", det dammsögs, skurades och rensades. Tvättberget har sakta men säkert reducerats.
I tisdags blev det ett biobesök. Henrik, Clare, Robin och jag begav oss till Letchworth Garden City och såg QuentinTarantinos Inglourious Bastards, som bl a Brad Pitt spelade i. Kortfattat betyg om filmen; Helt ok, fängslande film, men kanske lite väl brutal i vissa lägen.


På väg till bion

Idag är det fredag och jag har jobbat. För en gångs skull var det en hyfsat lugn dag. Har nu också blivit anmäld till kurs i venflon-sättning och en i hantering av intravenösa läkemedel. Så lite senare i höst får jag lov till att sätta venfloner och ge intravenösa läkemedel i det här landet. Har saknat att få göra dessa saker, kan säga att det ett antal gånger kliat i fingrarna när det skall sättas venflon, ni syrror därute vet hur det känns :-)

I mitten av nästa vecka bär det av till Sverige och Kalmar för mig och Henrik, det skall bli så kul.... längtar...

Jobb, jobb

... det har hela dagen min bestått av (7.30-19.45). Precis hemkommen och nu väntar köttbullar och potatismos, äkta svensk husmanskost, mums!
Är nu ledig 3 dagar, imorgon bär det nog av till gymmet (har inte riktigt funnits tid för det på länge!), sedan kanske en fika på stan.


                                          

Back again!

Ja, då var jag tillbaka i bloggvärlden! I fredags åkte våra Sverigeresenärer Martin och Anna hem :-(  Vi har haft en kanonvecka, och hittat på mycket skoj. Tänkte att lite bilder får tala om vad vi pysslat med.


Picknick i solen i Hitchin

En tur till London blev  det naturligtvis:
 
Framför Big Ben    London Eye, som besökarna tog en flygtur i!




Lunch i St James´s Park





Buckingham Palace





Fika på Oxford Street

   
Piccadilly Circus


Lunch i Cambridge

     
Riverpunting i Cambridge


     
Afternoon Tea på Luton Hoo Hotel, en riktig upplevelse!


   
Luton Hoo Hotel med omgivningar

 
Middag på Zizzi, italiensk restaurang i stan

Ha en fortsatt bra söndag kväll!

Bloggfrånvaro

Nä jag har inte dött eller slutat blogga om ni trodde det. Har bara varit lite fullt upp och inte tagit mig tid till att blogga.
Sedan senaste inlägget har jag jobbat, firat födelsedag, gymmat och njutit av vackra dagar i solsken. Och just nu har vi Sverigebesök i form av våra kära vänner Martin och Anna. Lovar att återkomma med lite bilder framöver.

Kattfilm

Här är en härlig film för alla kattälskare där ute...


Smultronställe

Har hittat ett nytt smultronställe här i Hitchin, ett mysigt litet cafe´  som heter Just Desserts.






Skräckens London

Igår besökte Henrik och jag London, vårt "lokala" favoritresmål för tillfället.
Första anhalten blev Svenska Ambassaden. Med andan i halsen och 5 minuter till godo innan passavdelningen stängde kunde jag lyckligt hämta ut mitt nya pass.



Blev därefter en förmiddagsfika på Costas



Vi tog sedan tunnelbanan söderut för att uppleva skräckens London, närmare bestämt The London Bridge Expericene och London Tombs.

   

Besöket började med en historisk vandring om London Bridge och därefter fick vi "möta" skäckens varelser som levde nere i tunnlarna. Hjärtat klappade snabbt och mötet med motorsågsmannen var ingen lek :-)

i väntan på skräcken...

Resten av dagen njöt vi av god mat och dryck, besökte Covent Garden och Chinatown.



Idag bjöds vi på en tur i Volvos nya Cabbe C70.



Det var Robin och Clare som bjöd oss med på en liten bilfärd. Nä, de har inte köpt ny bil, Robin råkade bara vinna en tävling där priset var att fritt disponera valfri Volvobil i två dygn.

    

Tänk om man fick äga en sådan bil, ojoj, undrar vad den kostar?

Ja, åter till verkligheten... imorgon väntar jobb.

måndag

Ny vecka ...
Snart bär det av till gymmet för min del. Känner inte riktitgt för det men skall försöka dra mig dit ändå!

Resten av dagen är ouppbokad. Solen skiner och vi får hoppas att det fortsätter så, då kanske det blir en tur till parken eller något!

Bio

Gokväll!
Nyss hemkommen från ett biobesök med Henrik och Nils. Vi var och såg Taking of Pelham 1,2,3 med John Travolta. Kanske ingen kvalitetsfilm men en härlig actionfilm i min stil, och så gillar jag Travolta.
Innan bion käkade vi middag på Nandos, en portugisisk restaurang som är inriktad på kyckling och starka kryddor, mmm me like.

RSS 2.0