Systerbesök

På måndag kommer mamma och pappa på besök. Skall bli så skoj, det är första gången de får träffa lilla Flisan. Men tack och lov för video Skype... på det sättet har alla i familjerna fått se henne "live".
Det roliga är att syrran som är den familjemedelm som bor längst bort var den första att träffa Felicia. Hon var ju hemma på besök i Sverige i några veckor och passade då på att ta en tur över till England när Felicia var nykläckt.



Var så kul att ha syrran över...




Spöregn

Igår hade Henrik första dagen på jobbet efter pappaledigheten och lite semester. Det var över en månad sedan han jobbade. Men flygningen gick bra, han tog sig och passagerarna hem välbehållna ;-)
Tyvärr hade Felicia en rätt så grining dag igår och ville inte sova det minsta. Så det var en övertrött bebis som till slut kom till ro och tack och lov sov riktigt bra under natten. Idag har hon haft en betydligt bättre dag. Den tänkta långpromenaden idag fick bli en kort tur till affären, då det spöregnat hela dagen. Känns som hösten är här.
Imorgon får vi besök av Becky, en tjej från föräldrargruppen och hennes dotter Isabel. Tyvärr flyttade de från Hitchin för ett par veckor sedan, men hade vägarna förbi här imorgon och då passade vi på att boka in en träff. Skall bli jättekul att träffas och se hur hennes dotter växt, hon föddes ca 1 vecka innan Felicia.
Nu blir det en god bok och sängen... natt natt..


Sötnos

Födelsedag

Hade en urmysig födelsedag. Fick sovmorgon då älsklingen tog hand om lilltösen, sedan frukost på sängen. Dagen fylldes sedan med besök av vänner, telefonsamtal, ett besök på Just Desserts där vi åt deras berömda crepes och våfflor och på kvällen en serverad middag hemma.



Frosseri på Just Desserts




Födelsedagsmys med lilltösen

På lördagen fick vi sedan ett något oväntat telefonsamtal, våra vänner Clare och Robin blev föräldrar till en liten Isabella. Hon bestämde sig för att titta ut fyra och en halv vecka tidigt, och under en weekendsemester till York. Det blir inte alltid som planerat...
Idag var vi och besökte det lilla underverket. Jösses vad liten hon är, och vilken skillnad mellan henne och Felicia.


Isabella

Publunch

Långsamt börjar vi komma in i en någon sorts rutin med lilla tjejen. Men som jag nämnt tidigare... var tar tiden vägen? Henrik är ledig från jobbet, och börjar inte jobba förrän nästa vecka, så det har givit oss tid att umgås hela familjen.
Idag stod publunch på schemat med våra vänner, och Felicia uppförde sig mycket bra.







Imorgon är det inte vilken dag som helst, utan min födelsedag. Hoppas på en riktigt mysig dag!
God natt!

Två har blivit tre!

Det var ju väldigt länge sedan jag visade mig här på bloggen och delade med mig av mitt liv och mina tankar.
Men nu har bloggsuget sakta återvänt och tanken är att pausen är över och fru adolfsson tillbaka.
Mycket har hänt sedan sist. Två familjemedlemmar har blivit tre. Den 20:e Juli föddes vår lilla dotter Felicia. Hon har nu hunnit bli tre veckor, en liten bestämd tös som ger oss så mycket glädje (och sömnlösa nätter :-)


Vår älskade lilla tös!

Med detta lilla knyte flyger dagarna iväg och man hinner bara hälften av allt som man tänkt sig! Men jag hoppas att det ska finnas lite tid över till att blogga... så... to be continued...

RSS 2.0